Skip to content Skip to footer

Welkom

VOOR MIJ WAS HET TIJD VOOR VERANDERING

Mijn familie is alles voor mij. Mijn man Gerben, en onze twee zoons Hylke en Fedde. Maar naast ons eigen gezin, ook mijn ouders, schoonouders, broers, zwagers en schoonzusjes. Dat familie alles voor mij betekent, heeft er ook wel eens voor gezorgd dat ik mijzelf vergat. Want ik vond dat ik er altijd voor iedereen moest zijn, waardoor ik mijn eigen dromen opzij schoof. Nog steeds, denk ik dat familie vóór alles komt, maar ik ben daarnaast ook goed voor mezelf gaan zorgen door mij te specialiseren in orthomoleculaire therapie.

Gerben en Sandra-5

Vier jaar geleden werd ons familiaire leven zoals we dat kenden compleet op zijn kop gezet toen mijn vader op 55-jarige leeftijd een zwaar herseninfarct kreeg. Een grote shock voor iedereen en uiteindelijk een gigantische verandering in het leven van mijn ouders. Want alle plannen die er lagen voor de toekomst waren ineens niet meer mogelijk, het bedrijf werd verkocht, het huis diende verbouwd te worden en mijn vader was ineens niet meer mijn vader zoals we hem kenden. Achteraf, konden we 8 van de 10 vinkjes zetten bij een verhoogde kans op een herseninfarct… Daar hebben we nu helaas niets meer aan en kunnen we niet meer veranderen. Maar het gaf wel stof tot nadenken.

Onze oudste zoon Hylke werd met 11 maanden voor het eerst (erg) ziek. Met hem zaten we midden in de nacht op bij de dokterswacht. Gelukkig was het voornamelijk de paniek bij mij en niet zo zeer de pseudokroep die het erg maakte. Helaas volgden er in de 3 jaar daarna nog 10-tallen van dezelfde aanvallen en was hij heel vaak ziek. Na een zoektocht kwamen we eindelijk bij de kern van het probleem, een overmaat aan schimmel in de darmen, waardoor zijn weerstand niet optimaal kon werken. Een puzzel met voeding en suppletie heeft ervoor gezorgd dat wij nu een heel blij jongetje in huis hebben die op een ‘normale’ ziek is.

En al die tijd dachten wij dat we goed bezig waren qua voeding. Maar hoe meer ik er over ging lezen en mij er verder in ging verdiepen, hoe meer ik erachter kwam dat we soms de plank helemaal mis sloegen. En vaak dacht ik: ‘Waarom weten we dit niet met zijn allen?’, ‘Waarom vertelt niemand dit?’, ‘Waarom leren we dit niet op school?’ En zo ging mijn zoektocht verder tot waar ik nu beland ben als Orthomoleculair Therapeut i.o.

Mijn opleidingen:

  • Orthomoleculair basis adviseur
  • Orthomoleculair Adviseur Gevorderd
  • Orthomoleculair Epigenetische Therapeut
  • Specialisatie Maag-Lever-Darmen 
  • EMB Bloedtest 
  • Medische Basis Kennis 
  • Voedingsdeskundige 

Lees hier wat anderen vonden van

EMB bloedtest

Sandra heeft duidelijk kennis van zaken en is erg geduldig en behulpzaam. Ik heb een EMB-test gedaan en de uitslag was heel interessant én herkenbaar. Het is heel fijn dat Sandra de klachten serieus neemt en hier goede, persoonlijke adviezen aan koppelt waar je direct mee aan de slag kunt. Ik heb er vertrouwen in dat mijn klachten hierdoor gaan verminderen en ik heb door Sandra’s enthousiasme over voeding en gezondheid zin om hiermee aan de slag te gaan!

Renske

Renske

Groningen

Kort geleden heb ik de EMB bloedtest gedaan. Hier kwamen ontzettend interessante dingen uit, Sandra kan alles duidelijk uitleggen in begrijpelijke taal en is in het proces erg behulpzaam, geen vraag is te gek! Door er direct mee aan de slag te gaan merkte ik ook al snel verschil. De EMB bloedtest is voor mij echt van waarde geweest, door kleine aanpassingen en de juiste hulp voel ik mij nu al beter!

Alyanne

Alyanne

Oentsjerk

More Inspiration

ON INSTAGRAM

VOLG MIJ VIA INSTAGRAM OF FACEBOOK VOOR

meer inspiratie

Facebook

Instagram

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
Adres

Rotstergaastweg 40C
8452LB Nieuweschoot
---------------

Omgeving Heerenveen, Drachten Friesland