Skip to content Skip to footer

Weightloss Blueprint

Jungle leaf horizontaal

Zeg beperkende gedachten gedag!

“Heb ik te weinig doorzettingsvermogen?” “Heb ik misschien de verkeerde genen?” “Is slank en sportief zijn wel voor mij weggelegd?”

 Hoeveelheden zijn niet leidend voor een gezond gewicht. Overgewicht is niets anders dan een overschot aan opgeslagen energie. Het enige wat je lichaam nodig heeft voor meer energie en vetverbranding zijn de juiste signalen. Dus, wat als meer bewegen en minder eten simpelweg niet de juiste signalen voor je zijn?

Tijdens The Weightloss Blueprint pakken we het anders aan door te luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft: We gaan er eerst voor zorgen dat je van binnen in balans bent. Pas hierna is het mogelijk om blijvend gewicht te verliezen en onbeperkte energie te ervaren. Puur omdat dit de natuurlijke gevolgen van inwendige balans zijn. Nú kunnen we de waardevolle brandstof in de vetcel effectief benutten!

Het Resultaat: Meer energie en blijvend gewichtsverlies zonder mankementen en klachten

Hef de Blokkades van de Vetcel op!

Een slank iemand draagt al snel 100.000 kcal aan brandstof met zich mee in zijn vetcellen; een goudmijn aan energie! Daarnaast is vet de meest schone en duurzame brandstof die het lichaam kan gebruiken. Helaas zorgt onze Westerse levensstijl ervoor dat onze vetcellen grotendeels geblokkeerd zijn (door o.a. stress, ontsteking en insuline).

Stel je eens voor wat er gebeurt als je wél volledige toegang hebt tot al deze brandstof:

 • Bakken met extra levensenergie
 • Moeiteloos afvallen en op gezond gewicht blijven
 • Niet meer afhankelijk van tussendoortjes
 • Minder (onweerstaanbare) honger
 • Betere concentreren
 • Minder humeurwisselingen
 • Betere slaap en uitgerust wakker worden

De 4 Fasen van The Weight Loss BluePrint

unlick

1. Ontgrendel de Vetcel

Je kunt proberen af te vallen door een energietekort te creëren, maar als je vervolgens niet in staat bent om deze energie uit je vetcellen te halen, dan val je nog niet af en voel je je juist waardeloos, moe en chagrijnig. Bovendien maak je het jezelf zo onnodig moeilijk…

Daarom beginnen we met het ontgrendelen van de vergeten energiebron; de meest schone en duurzame brandstof die het lichaam kan gebruiken. 

2. Versnel je Metabolisme

Wanneer je toegang hebt tot de grote hoeveelheid energie in je vetcellen is het tijd om je metabolisme op te schalen. Dit doen we door de laatste remmen er af te halen (ontsteking, insuline, stress etc), waardoor je vet ook daadwerkelijk in een rap tempo kunt gaan verbranden. 

Voor deze versnelling gaan we op zoek naar een aantal extra sterke signalen. Deze kunnen we nu ook daadwerkelijk effectief toedienen omdat je nu veel meer energie hebt vanuit je vetcellen!

gogogoo
Recharge

3. Stimuleer Metabole Flexibiliteit

Je verbrandt nu effectief vet en voelt ook de energie die je hiervoor terug krijgt. Langzaam ga je naar je natuurlijke gewicht, dus nu is het zaak om de stok achter de deur te plaatsen.

We introduceren verschillende methoden die we in gaan zetten om te zorgen dat je voor altijd en zonder extra moeite op je natuurlijke gewicht blijft. 

Een belangrijk onderdeel hierin is metabole flexibiliteit. Hierdoor is je lichaam altijd en overal in staat om over te schakelen op vetverbranding. Omdat vet de meest duurzame brandstof is voor je lichaam heb je dus altijd een stabiele energievoorraad en ben je niet meer afhankelijk van snacks of tussendoortjes.

Conclusie: Je bent vrij van zorgen over je Gewicht en Energiepeil.

4. Luisteren, Interpreteren en Bijsturen

Deze laatste fase kun je zien als de puntjes op de ‘i’. We gaan er namelijk voor zorgen dat je alle geleerde tools op een veilige en duurzame manier zelfstandig kunt blijven inzetten na het programma.

Een belangrijk onderdeel hiervan is leren luisteren naar je eigen lichaam en het interpreteren van haar signalen. Zo leer je beter herkennen wat je lichaam op welk moment nodig heeft waardoor je vanuit rust en vertrouwen door kunt gaan.

metabolisme

The Weight Loss Blueprint nu voor €147

 
 • Dé complete methode voor meer energie en blijvend gewichtsverlies
 • Afvallen op de enige juiste (gezonde) manier; zonder roofbouw
 • Professionele begeleiding en toegang tot de community
 • Toegang tot de IKI-community en professionele groepscoaching
 • Een compleet voedingsschema (+ een plantaardig schema) 
 • Plan voor effectieve beweging + cheat-sheet met ‘veilige’ (supermarkt)producten
 • Handige bonussen en extra’s (zoals de complete Intermittent fasting guide)
 • 100% Tevredenheidsgarantie!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Jungle leaf horizontaal

Combineer nu het weightloss blueprint programma met een EMB bloedtest. Weightloss blueprint is in combinatie met IkiGuides!

Wanneer je besluit te starten met Het weightloss blueprint programma heb je bij de checkout de keuze om de EMB bloedtest erbij te nemen! Het geeft jou een duidelijke inzicht in jou gezondheid, met hierbij een voeding- en suppletieadvies.  

 Ben jij klaar voor verandering?

EMB Bloedtest + WEIGHTLOSS Blueprint

 • Een intakegesprek waarin we de gezondheidsklachten bespreken welke van te voren zijn ingevuld in het intakeformulier + de afname van de bloedtest 
 • Analyse van de bloedtest door een laboratorium met specialisten 
 • Deelname aan het Weightloss Blueprint van 4 weken in samenwerking met IkiGuides; een programma dat gericht is op het voeden van jouw lichaam!
 • Een 2e consult zal na ongeveer 3 à 4 weken plaatsvinden. Hierin bespreken we de uitslag en het advies naar aanleiding van de EMB Bloedtest
 • Een uitgebreid advies dat jou helpt naar een gezondere leefstijl, zodat jij je weer fit en energiek gaat voelen
 • Mailconsult na 3 maanden naar aanleiding van de ontvangen update. 
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
Adres

Schoterlandseweg 64
8413 NC Oudehorne

Omgeving Heerenveen, Drachten - Friesland